Brynäs IF

554609 inlägg · 7750 ämnen

Inlägg #2094490

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: SHL stängs för nedflyttning, det tror jag stenhårt nu. Det kommer bli för svårt att genomföra en rättvis säsong. Men ligan spelas nog klart om det bara blir fortsatt tillåtet att spela. Då kan man få Cmore pengarna, och det gör inte lika mycket om det blir orättvisa förhållanden. Däremot hoppas jag att de låter Björklöven (eller vilka det nu blir) komma upp, det har de förtjänat.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Nästan ännu viktigare att man stänger ligan nästa säsong (21/22). Då slipper vi kapprustningen under våren till nästa säsong. Det kommer ge ekonomisk skillnad på riktigt. Argumentet att stänga ligan denna säsong handlar egentligen bara om kaoset som kan uppstå under våren om ett lag drabbas av ett coronautbrott.

Ekonomiskt tror jag att det inte blir så stor skillnad egentligen. Lagen sitter redan fast med alla kontrakt. Argumentet att man ska stänga ligan för att lag inte ska köpa på sig ytterligare spelare denna säsong tycker jag är väldigt svagt. Det är helt uppenbart att det är varje klubbs eget ansvar att sköta ekonomin på ett ansvarsfullt sätt.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Ja, hoppas verkligen det. Annars är det nog Brynäs, Malmö och Linköping som får slåss om 12:e platsen, nu när Oskars seglat ifrån avskrädet i bottenträsket.
Det skulle vara sån oerhörd lättnad om de bara kunde stänga ner nu så man kan släppa den här skitsäsongen och skjuta upp eländet till nästa säsong startar istället.
+7
Kommentera