Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103860

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Huge: Nu blev det inte om tyvärr.

Vi borde petat in ett par puckar första 10,synd att vi hittar ett sätt att förlora den här matchen. Dif hade flera tunga namn borta ändå förlorar vi med 3 mål.

Vi har gjort minst och släppt in flest mål, vi måste börja få ording på grejerna snart. Vill verkligen inte behöva spela bäst av 7 för att överleva i vår. Dock ser spelet inte lika illa ut som tidigare så än finns det hopp.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Lunkan: "vi måste börja få ording på grejerna snart."

Absolut. Nu hade vi ändå bra ordning på grejerna igår, att vi inte sätter nån puck trots osannolikt öppna lägen efter kraftigt spelövertag i första och att Ersson sen skänker bort 2 mål är ju sånt som händer ibland. Nu blev det tyvärr väldigt avgörande igår trots att vi gör en riktigt bra match rent spelmässigt.
Vid många av alla tidigare förluster har det ju oftast berott på dåligt försvarsspel i allmänhet, det var iaf inte det vi föll på igår.
Kändes som en märklig undantagsmatch igår där vi gör nästan allt rätt men blir straffade stenhårt pga nästan uteslutande darrigt målvaktsspel.
Nåt som Andreasson förhoppningsvis ska försöka rätta till.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Wennerholm på Aftonbladet verkar ju inte vara den vassaste kniven i lådan om man säger så. Räknar med publik på arenorna strax efter nyår. Fattar han inte att riskgrupperna får vaccin först och att vi vanliga dödliga kanske får vänta ända så länge som till sommaren. Jisses.
Låst ämne