Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103878

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Lunkan: "vi måste börja få ording på grejerna snart."

Absolut. Nu hade vi ändå bra ordning på grejerna igår, att vi inte sätter nån puck trots osannolikt öppna lägen efter kraftigt spelövertag i första och att Ersson sen skänker bort 2 mål är ju sånt som händer ibland. Nu blev det tyvärr väldigt avgörande igår trots att vi gör en riktigt bra match rent spelmässigt.
Vid många av alla tidigare förluster har det ju oftast berott på dåligt försvarsspel i allmänhet, det var iaf inte det vi föll på igår.
Kändes som en märklig undantagsmatch igår där vi gör nästan allt rätt men blir straffade stenhårt pga nästan uteslutande darrigt målvaktsspel.
Nåt som Andreasson förhoppningsvis ska försöka rätta till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Huge: Har hållt mig från att skriva för att inte strö salt i såren. Jag tycker era två första perioder är kanske era bästa på säsongen,(sett runt hälften tror jag) sen fattar jag inte vad som händer i tredje. Försöker ni ens? Ni ska ju vara det desperata laget men blir istället utspelade. Väldigt konstig och förändrad matchbild.

Ser man till senaste matcherna så har ni spelat upp er jämfört med den katastrofala starten. 3 poäng de tre senaste matcherna är i underkant. Fortsätter ni så här bör ni iaf klara att slippa kval.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-11-24
Huge:
"trots osannolikt öppna lägen"

Ja, men trots osannolikt öppna lägen, så skjuter man inte..VARFÖR??
Tycker inte vi kan lasta på Ersson skulden för förlusten, som inte hade fått nåt att göra under första perioden och därför var KALL.
Brynässpelarnas ineffektivitet bär skulden till förlusten,,,
Varför måste de söka sig in på målvakten innan de avlossar skott..
ND siktade in sig en bit utanför målområdet och målvakten var chanslös på skottet..
Låst ämne