Brynäs IF

712916 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105233

Sv: Brynäs-Färjestad
Fimpade sändningen direkt efter 4-1 men gått tillbaka nu och tittat på situationen igen. Det här är bland det mest patetiska jag sett. Berglund står ju STILLA?! Blir så jävla förbannad. Var det 1500-2000 spänn jag kasta i skön på detta swish-jippo? Aldrig sett nåt värre glid på professionell nivå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad
Brynäsgubbe: Nja, nu har jag ju bara sett ditt klipp. Men där är det ju redan kaos i strukturen och man måste nog vara lite förlåtande om han tvivlar på om han ska följa med ned där - det står ju en till FBK-back på blå... Inte för att jag är så taktiske skolad, men det blir ju extremt svårt att komma ut av zon om alla forwards faller ned i eget slott. Så att han kanske vill hålla lite djup och blir passiv verkar naturligt.

Tycker det ser ut som huvudproblemet där är att C+backar har låtit sig luras långt ut på kanten och att den andra forwarden störtar med mot bortre stolpe i hopp om att fånga upp FBK-spelaren där, och egentligen inte håller varken markering, yta eller struktur

Kul om någon har lust att diskutera lite sådana här saker...
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
Brynäsgubbe: Att hänga ut en spelare i den där situationen känns fel då samtliga fem brynässpelare är totalt ur fas och på fel ställe.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
Passade på att se studions analys också... Inga uppmuntrande ord direkt.

Wikegårds avslutning hänger kvar... Bra på det sociala, usla på hockey. "För det är det de håller på med." Nja... inte känslan man får som supporter direkt.
Låst ämne