Brynäs IF

705125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105234

Sv: Brynäs-Färjestad
Passade på att se studions analys också... Inga uppmuntrande ord direkt.

Wikegårds avslutning hänger kvar... Bra på det sociala, usla på hockey. "För det är det de håller på med." Nja... inte känslan man får som supporter direkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad
Brynäsgubbe:
Äntligen var det någon som sa de rätta orden.
Går inte ha ett bottenlag i flera säsonger och ta in en tränare och tro man sedan kan lyfta till en 4de plats eller en 6e plats utan att förbättra laget under ”processen”.
Bara oinsatta, okunniga, överoptimistiska kappvändare till skygglappssupportrar som tror på tugget om att det är en årslång ”process” att sätta spelet vi är inne i och att det är därför alena matchbilderna ser ut som det gör.

Brynäs felageranden:
- Campese är helt på läktaren då han går ut med 3 resp 10årsplanen. Han vet inte vad han gör.

- Brynäs tror man kan värva in spelare på tomma platser och som ska utvecklas till en nivå de aldrig varit på från en säsong till en annan utifrån antagen potential. Detta fast en vinnande stomme saknas.
Detta då en av framgångsfaktorerna Campese uttryckte och som skulle ta oss mot målen var bättre scouting.

- Brynäs värvar hem avdankade stjärnor och bygger organisationen kring dessa istället för att värva kompetens direkt från början.

- Campese låter allt fortgå fast prognosen påvisar att vi inte är i fas med målen istället för att tillsätta ekonomiska medel att agera med då det behövs. Att det måste kosta att nå målen borde vara något han insett innan han gick ut med målen. Annars är han mer inkompetent än han uttrycker sig massmedialt

- Styrelsen med Jurgen är helt frånvarande.
(Det är ju faktiskt de/han vi röstat fram för att se till att Brynäs tillgodoser våra medlemmars intressen. Ställer de krav på prestation utifrån 3 resp 10årsplanen eller är de goa gubbar/tanter som resten av brynäsorganisationen är den största frågan?)
Låst ämne

Sv: Brynäs-Färjestad
Brynäsgubbe:
Ja, att vara "bra på det sociala" är enklare än att vara bra på hockeyn, där är det till att börja med 13 konkurrenter i samma serie...
Låst ämne