Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2108951

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:
Jag förordar inte kronwallare, jag menade vanliga tacklingar axel mot axel..sådana tacklingar som hör spelet till..i alla fall på bortais.
Min poäng var att Brynäs gick i bräschen för att ta bort huvudtacklingar och blir därför överkörda på hemmais, där de håller inne med tacklingar för att inte riskera avstängningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hej, här kommer en liten söndagskrönika.

Har inte hunnit läsa så mycket på forumet så det är möjligt att en del av det jag skriver redan sagts.

För det första så är det ju hemskt med ännu en förlust i raden av förluster. Vi måste ju börja vinna och har inte råd med fler förluster. Precis här ligger också en stor del av problemet. Paniken som sprider sig bland fans, lagledning och självklart även bland spelarna. Vi måste vinna nästa match eller egentligen ännu värre, vi får inte förlora. Men om vi kopplar loss ifrån det och tänker oss att vi inför gårdagen match befann oss nånstans i mitten av tabellen. Då hade vi nog, i alla fall jag, varit mycket nöjd med gårdagens match.
Med några få undantag en relativt väl genomförd match med det stora undantaget 5 minuters utvisningen som ju också sätter fingret på ”vi måste vinna paniken”. I övrigt skapar vi massor med chanser, låter oss inte nedslås utan kommer hela tiden tillbaka. Visar riktigt bra moral. Tycker också att vi bättre än någon gång under förra året går för ett avgörande under avslutande 3 mot 3. Kort och gott en bra bortamatch mot ett bra hemmalag.
Och precis här måste vi börja. Räkna de bra matcherna, undvika perioder av gamnacke, visa moral och styrka. Gör vi det så löser sig den situation vi hamnat i.

Några speciella glädjeämnen från gårdagens match förutom den goda moralen. Riktigt kul att se Oskar Kvist, som är en avig, svårstoppad spelare som tar sig mot mål och vill vara och är involverad. Han driver spelet och skiter i att laget går dåligt. Hoppas att han får chansen i JVM även om det kanske inte är så bra för oss kortsiktigt.
Jag tycker också att Hedberg för första gången visade lite pondus och initiativ. Riktigt lovande och ganska nödvändigt att han blommar ut. Så fortsätt så Tom!
Tyckte att Simon Bertilsson var planens gigant igår. Han var överallt och verkade spela nonstop på slutet. Jag tycker att han är vår viktigaste spelare just nu. Ska man som Rödin vara lagets mest kreativa spelare så är det lätt att det går lite i baklås när man vill för mycket. Bertilsson står för tufft, rakt och rejält spel utan krusiduller. Precis där vi måste börja och vi får hoppas att han kan fortsätta att leverera en räcka matcher såsom denna.

Jag tillåter mig för första gången på ett tag vara lite optimistisk.

Ha en skön söndagskväll!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Det för var en långsökt slutsats måste jag säga, troligare är att laget är för dåligt.
Kommentera