Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109405

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Som skrivs här nedan...

”Precis ALLT är Sundlövs fel”

Spelar ingen roll om dessa spelare kom till klubben innan Sundlöv. Det är Sundlövs fel ändå. Klimatförändringarna, covid-19, gängmorden och terroristmorden i Europa... Hur tänkte Sundlöv där...?🤷‍♂️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Spelar ingen roll om dessa spelare kom till klubben innan Sundlöv. Det är Sundlövs fel ändå. Klimatförändringarna, covid-19, gängmorden och terroristmorden i Europa... Hur tänkte Sundlöv där...?🤷‍♂️"

Men vi kan vara överens om att laget saknar balans och särskilt backsidan saknar offensiv spets. Sundlöv är sportchef, så jag vet inte vem man ska skylla på. Slumpen?

Fakta är att Sundlöv värvade ändå in 4 nya backar inför säsongen med vetskapen om vilka som redan fanns med sina styrkor och svagheter. Det var väl ingen som höll en pistol mot huvudet på honom och tvingade honom att värva dessa spelare.

Resultatet av han strategi ser vi nu, sistaplats i tabellen och 2 backar är redan "sparkade" i en redan ekonomiskt utsatt position.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Framförallt var det Sundlövs fel att vi förlorade mot HV. Om det inte vore för hans förbannade skada, som naturligtvis också var hans eget fel... :-)
Kommentera