Brynäs IF

717346 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109414

Sv: A propósito de nada
bradberry: "Spelar ingen roll om dessa spelare kom till klubben innan Sundlöv. Det är Sundlövs fel ändå. Klimatförändringarna, covid-19, gängmorden och terroristmorden i Europa... Hur tänkte Sundlöv där...?🤷‍♂️"

Men vi kan vara överens om att laget saknar balans och särskilt backsidan saknar offensiv spets. Sundlöv är sportchef, så jag vet inte vem man ska skylla på. Slumpen?

Fakta är att Sundlöv värvade ändå in 4 nya backar inför säsongen med vetskapen om vilka som redan fanns med sina styrkor och svagheter. Det var väl ingen som höll en pistol mot huvudet på honom och tvingade honom att värva dessa spelare.

Resultatet av han strategi ser vi nu, sistaplats i tabellen och 2 backar är redan "sparkade" i en redan ekonomiskt utsatt position.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Osäkert om det är Sundlövs fel. Andra syndabocksletare har pekat ut Campese, Lorentz, fystränaren, tidigare sportchefer, valberedningen och Alcén. Tror alla utom Skandiamannen har nämnts.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja visst finns det brister...

1. En dålig balans i truppen. För pucksvaga backar. Få offensiva...
2. För temposvaga forwards
3. En viss övertro på gävlefödda Brynäsares förmåga
4. Anderssons process i kombination med framförallt punkt 1 och 2
5. Självbilden. Många i truppen ser på sig själva som att de spelar i ett top 6-lag. Det gör det extra tungt att ligga sist. Bort med stoltheten! Bort med den anrika historien! Nu är NU! Inse att man är ett lag för plats 11-14 och jobba för att bli sämst 12:a..

Men Rom byggdes inte på en dag...

Vill att en skicklig psykolog jobbar med laget. Känsligt dock då det måste vara en extremt skicklig sådan som går hem hos i princip ALLA. Anlitar man ett miffo får det motsatt effekt...
Kommentera