Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120233

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Huss: Helt rätt. Samma känsla har jag. Tycker dock att vissa saker är bättre nu än i höstas. Även om vi har problem i matchen så klappar vi inte ihop totalt med fyra insläppta på tre minuter t ex som vi gjorde stup i kvarten för nån månad sen. Det tolkar jag som att vi är på rätt väg. Dagens match mot knätofsarna är inte mer än en virvel i pissoaren. Låt dem glädjas. Vi vet vilka som är bäst!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Ständig: Jag håller med om att det offensiva spelet har högre nivåer och att (bortsett från idag) defensiven lyckas hålla motståndarna på utsidan oftare nu. Men i dagens match var Leksand många klasser bättre även fast skottstatistiken var lite missvisande iom att de droppade allt på mål och gick på de otaliga returerna. Brynäs skjuter ju minst i SHL som jämförelse. Men jag tvivlar på att vi tagit 3 poäng även med ett matchstraff på Berg. Leksands tempo och deras förmåga att vinna närkamperna var vi inte i närheten av. Det var ett fall tillbaka till oktober och nu får vi se hur spelarna tar denna överkörning mentalt. Kommer inte en rekyl mot OIK är PA tilllbaka på ruta ett igen. Återigen kommer frågan hur de jobbar med den mentala träningen...
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Till er som varit med ett tag: Jag påstår att 1. Andrén är den sämsta målvakt vi haft sedan Jamie Ram.
2. Att Patrik Berglund är den långsammaste, lataste och dyraste spelaren - sett till prestation - som vi någonsin(!) haft i klubben.
Nå, vad säger ni andra om dessa påståenden?
Låst ämne