Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120435

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
bradberry: Fast det började ju redan innan matchen med det enorma snacket om Leksand medan Brynäs endast nämdes i förbifarten och då var fokus på ekonomin och oansvariga värvningar.
Försnacket var ju lika ensidigt som inför Juniorkronornas kvartsfinal mot Finland.
Det första Lena sade när det var hennes tur att snacka var ”nu är det dags för daladans”. WTF
Kontentan är att det var inte på grund av matchutvecklingen som Leksand hyllades så utan det verkar vara för att produktionen (ex Wikegård) hejade på Leksand.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Axle San: Petter har ju haft sin son i Leksand... Säger väl en
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Axle San: Ja eller att Leksand med den form de är inne i och den förstakedja man i år förfogar över anses vara ett intressantare lag att fokusera på för tillfället SAMT att Brynäs de facto har gått kräftgång i höst samt själva gått ut med att man kan gå 29 miljoner back, väntar in ytterligare statliga allmosor samtidigt som man värvar två etablerade transatlanter... Det är klart att det agerandet väcker frågor och inte bara frågor utan även ifrågasättande åsikter... Jag tycker själv att agerandet inte är helt prickfritt. Visst, att åka ur innebär en katastrof och värvningar är nödvändiga... Men under rådande omständigheter känns det inte självklart. Hade jag sympatiserat med annat lag hade jag ställt mig frågande när jag tittar på agerandet utifrån...
Låst ämne