Brynäs IF

712987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120438

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Axle San: Ja eller att Leksand med den form de är inne i och den förstakedja man i år förfogar över anses vara ett intressantare lag att fokusera på för tillfället SAMT att Brynäs de facto har gått kräftgång i höst samt själva gått ut med att man kan gå 29 miljoner back, väntar in ytterligare statliga allmosor samtidigt som man värvar två etablerade transatlanter... Det är klart att det agerandet väcker frågor och inte bara frågor utan även ifrågasättande åsikter... Jag tycker själv att agerandet inte är helt prickfritt. Visst, att åka ur innebär en katastrof och värvningar är nödvändiga... Men under rådande omständigheter känns det inte självklart. Hade jag sympatiserat med annat lag hade jag ställt mig frågande när jag tittar på agerandet utifrån...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
bradberry: Men varför ifrågasätts bara Brynäs i värvandet?
Är det för att man var öppen hur ekonomin är?
Är det bara Brynäs som kommer backa ekonomiskt?
Skulle inte tro det..
Petter R var väl bisittare igår?
Han va förvånandsvärt neutral igår.

Sen så är Brynäs enda lag kvar som inte åkt ur. Därav extra intresse plus allt med tränarkarusell.

Hoppas bara att man kan visa alla att man är förtjänt av att vara kvar.
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
bradberry: Det spelar ju ingen som helst roll, att det skall fokuseras lika mycket på båda lagen i TV sändningarna borde vara en självklarhet oavsett hur lagens form eller ekonomi ser ut.
Visst Cmore gör som det vill men min åsikt är orubblig.
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
bradberry: fast vad ska man göra? Lägga sig ner och dö? Detta har ju redan avhandlas, att shl borde stängt för nedflyttning. Att åka ur vore en katastrof och det ser vi tydligt på bottenkollegorna. Tycker man gjort det väldigt bra under säsong. Inför är väl en annan femma.

Givetvis var Leksand spelmässigt överlägsna igår. Men mer partisk kommentering får man leta efter. Rätt tröttsamt att följa deras kommentering. Ena stunden är det värsta som finns huvudtacklingar och nu bokstavligt skrattar man bort det med motiveringen att det inte var allt för hårt. Katastrof och matchavgörande moment.

Cmores produktioner håller just nu samma nivå som brynäs spel igår. Mycket beklagligt.
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
...nåväl... Form är en färskvara. Jag ser framför mig hur vi blir 10:a, slår ut ett haussat Leksand i åttondelen... Ordningen därmed återställd...👍😃
Låst ämne