Brynäs IF

716365 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2125144

Sv: A propósito de nada
Aktuell tabell
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Fin tabell, Axle San, som bättre än den officiella tabellen visar hur lagen ligger till, när man beaktat att de spelat olika antal matcher.

Jag körde en sådan under hösten eftersom corona innebar att det blev sådan påverkan av spelschemat att den officiella tabellen blev ganska felvisande.

Men Enaranger påpekade att ännu bättre borde vara att också korrigera för matcher spelade hemma eller borta, så jag satte upp ett script för det som jag efter spelomgångar enkelt uppdaterar och lägger in på Luleåsnacket. Denna konstiga säsong behöver man ju kvalitetsdata för att följa läget.

Nu börjar ju de flesta lagen ha rätt lika hemma/borta-kvot för spelade matcher men fortfarande missgynnas ni, med bara 9 matcher (M) spelade hemma och 1,78 poäng per match (P/M); men 15 matcher spelade borta med 0,80 P/M.

Ingen jätteskillnad i tabellen, men ni ligger faktiskt något närmare #9, än #11, ser trevligare ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Toppen! Runt 60 pinnar räcker definitivt för att hänga kvar. Där någonstans tror jag det är rimligt att sikta för BIF. Tror dock att IKO och HV bytt plats när serien är färdigspelad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Matchen mot Malmö blir nästa måstematch alltså. Deras laguppställning i senaste matchen var inte imponerande men de har haft en bra streak trots förlusten sist.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: sen dänger vi Djurgården i play in och Rögle i kvarten. Sen blir det Luleå som vi alltid slår innan vi tar Leksand i finalen.
Kommentera