Brynäs IF

709861 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2126170

Sv: A propósito de nada
Carlo: Det känns som att SAIK är på väg nedåt i hissen och det vore ju underbart att få kliva om dem i tabellen så småningom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du har helt rätt! Visst har ni nu chansen att börja spana uppåt i tabellen! Jag såg ju att Carlo nedan la in den modifierade tabellen, baserad på poäng per match.

Kompletterar det budskapet med min tabell, där jag räknat fram resultat för varje lag genom antagandet hur det ser ut när samtliga lag spelat lika många matcher som de lag som just nu spelat flest i den officiella tabellen. Och för detta har jag inte bara utgått från poäng per match utan poäng per hemmamatch samt poäng per bortamatch, samt baserat min tabell på hälften hemmamatcher, hälften bortamatcher.

Det är ju framför allt ert lag, som spelat 40% hemma, 60% borta (dvs 50% fler matcher borta än hemma) som får mer rättvisande stats genom detta.

Och som jag ser det kan ni inte bara glömma diskussionerna om risk för bottenplacering och kval utan dessutom inse att fortsätter ni starkt är inte ens en placering bland toppsex utesluten innan säsongen är över.

Nu har ni ju dessutom en radda matcher mot oss framöver vilket lär ge er bra betalt, som vanligt. På samma sätt som vi fick stryk när vi möttes tidigare i höstas:-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: ja de har halkat ner ligger ungefär lite under hälften av poäng på 10 matcher om man tittar på form.
Kommentera