Brynäs IF

556137 inlägg · 7754 ämnen

Inlägg #2126201

Sv: A propósito de nada
Axle San: Du har helt rätt! Visst har ni nu chansen att börja spana uppåt i tabellen! Jag såg ju att Carlo nedan la in den modifierade tabellen, baserad på poäng per match.

Kompletterar det budskapet med min tabell, där jag räknat fram resultat för varje lag genom antagandet hur det ser ut när samtliga lag spelat lika många matcher som de lag som just nu spelat flest i den officiella tabellen. Och för detta har jag inte bara utgått från poäng per match utan poäng per hemmamatch samt poäng per bortamatch, samt baserat min tabell på hälften hemmamatcher, hälften bortamatcher.

Det är ju framför allt ert lag, som spelat 40% hemma, 60% borta (dvs 50% fler matcher borta än hemma) som får mer rättvisande stats genom detta.

Och som jag ser det kan ni inte bara glömma diskussionerna om risk för bottenplacering och kval utan dessutom inse att fortsätter ni starkt är inte ens en placering bland toppsex utesluten innan säsongen är över.

Nu har ni ju dessutom en radda matcher mot oss framöver vilket lär ge er bra betalt, som vanligt. På samma sätt som vi fick stryk när vi möttes tidigare i höstas:-)
Uppladdat:

314x300-skarmavbild-2021-01-12-kl-221805_0.png

+16
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sven.Savage: Intressant tabell!
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sven.Savage: Det skall spelas om poängen! Gäller att laget är på topp och inga skador på nyckelspelare. Några förluster irad och man rasar i tabellen och tappat självförtroendet.
Nu skall vi möta er nästa match och den kommer bli jobbig! Sedan SAIK hemma men de har inte varit på topp på sista tiden.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sven.Savage: Alltid svårt att spå framtiden men det ser i alla fall hyfsat positivt ut i alla fall.
Det som kommer att spela in en del nu framöver är även vad som hänt/händer med truperna nu fram till fönstret stänger 15?/2.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sven.Savage: Kul läsning, men skulle nog vara lite försiktig med att snacka om att vi kan glömma risk för bottenplacering. Visst ser det lovande ut nu men det räcker med någon förlustsvit på några matcher och plötsligt ser snittet mycket sämre ut.
+14
Kommentera