Brynäs IF

712977 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2126245

Sv: A propósito de nada
Carlo: "Nu skall vi möta er nästa match och den kommer bli jobbig! Sedan SAIK hemma men de har inte varit på topp på sista tiden."

Luleå, Skellefteå och Örebro blir perfekta motståndare för oss. Efter att ha spelat ett gäng matcher där vi nästan varit piskade att vinna övergår vi nu till att möta lag vi inte förväntas slå i samma utsträckning, samtidigt inte omöjliga matcher att knipa poäng i!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker att det brynäs man ser idag påminner mycket om när Sundquist tog över brynäs efter Sjödda,brynäs va i svackor då,vann typ 11-12 matcher i rad sen torska man typ 7 i rad sen upprepade sig detta,brynäs känns som ett antingen eller lag, typ vinst med 4-1 eller torsk 6-0,genom att få igång 4 fungerande kedjor som PA har på gång nu så kan vi kanske nå det,kolla på Frölunda och Rögle deras kedjor är samtliga produktiva och jag tror helt övertygande att när Leksands lilla trio hamnar i sin formsvacka så kommer leksand att dala,och ja formsvackor kommer alltid under en säsong för alla spelare och lag!
Kommentera