Brynäs IF

555867 inlägg · 7753 ämnen

Inlägg #2126250

Sv: A propósito de nada
Tycker att det brynäs man ser idag påminner mycket om när Sundquist tog över brynäs efter Sjödda,brynäs va i svackor då,vann typ 11-12 matcher i rad sen torska man typ 7 i rad sen upprepade sig detta,brynäs känns som ett antingen eller lag, typ vinst med 4-1 eller torsk 6-0,genom att få igång 4 fungerande kedjor som PA har på gång nu så kan vi kanske nå det,kolla på Frölunda och Rögle deras kedjor är samtliga produktiva och jag tror helt övertygande att när Leksands lilla trio hamnar i sin formsvacka så kommer leksand att dala,och ja formsvackor kommer alltid under en säsong för alla spelare och lag!
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nibbe: Det skulle vara helt otroligt om Leksands förstakedja pallar hela säsongen inklusive slutspel. De spelar ju till och med i boxplay nu under "serielunken".

Skulle ändå vilja hävda att Brynäs nuvarande trupp inte är så känslig för skador, förutom på målvaktssidan. Vi måste ha Ersson mellan stolparna för att vinna känns det som. Bland utespelarna har Harper och Billins breddat spetsen på ett bra sätt.
+9
Kommentera