Brynäs IF

712642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2145021

Sv: A propósito de nada
munkas: Fan va ni snackar 💩...

Inget fel i den intervjun mer än att Mormor ser sliten ut... Bra av Brynäs att kommunicera ut läget och tämligen självklart att han inte kan säga så mycket. Att han ”blir yr” var mer ett försök till humoristisk skildring över processen och en signal om att det kollas och diskuteras många spelare.

Sluta leta fel i ALLT...!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Äsch, var väl inte superseriös i min kommentar, har inget emot Micke heller. Men ibland ger han inte det bästa intrycket trots en allvarlig situation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Den enda poängen som man faktiskt kan rimlig är Sundlövs bristande kunskap av just statistik. Nu finns det andra i föreningen som kan ge den informationen till honom, men tycker att Brynäs sportchef, vet det nu är, ska vara väl insatt hur man läser av statistisk och själv kan sitta och dra slutsatser av den.

Om Sundlöv slutar måste det vara en del av rekryteringen, vi missade precis Malm som lämnade Rögle för att bli sportchef i AIK. Det finns inte massor av såna här namn i svensk hockey, dags att börja rekytera om man vill ha en modern sportchef.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Han har ett sätt att uttrycka sig som går hem innanför 50-skyltarna i Sandviken, det är svårare i den stora världen utanför... 😜
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Haha, nä han är skön Micke. Jag gillar honom. Men jag tycker ändå inte att han är speciellt vass som sportchef. Det visar inte minst årets upplaga..
Kommentera