Brynäs IF

713025 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2145892

Sv: A propósito de nada
dacke72: han har inte kommit i närheten av de stats han har haft tidigare. Och i början när Ersson var borta funkade ju försvarsspelet ännu sämre än tidigare. Släpper sjukt mycket skott mot mål. Hans självförtroende är nog kört i botten.
Viken skulle man ha värvat istället för Andren som fanns ledig då? Och vad säger att man inte kunde få bättre för den budget man hade vid tillfället? Brynäs är ju ingen klubb som spelare aktivt söker sig till. Efter att Pekka försvann har vi väl inte haft någon demontränare på målvaktssidan
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Carlo: Sant. Vår mv-tränare var ingen höjdare. Tack och lov fick han gå. Men när Andrén värvades var inte ens PA sajnad. MS spikade målvakterna alldeles för tidigt,
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo: Jag tyckte att Andrén var en väldigt bra målvaktsvärvning och tyckte på förhand det var en av era bättre värvningar inför denna säsong. Jag tyckte det var en bättre värvning än till exempel Mantas till oss.

Att vara målvakt i Brynäs är kanske det svåraste laget att vara målvakt i. Man får väldigt mycket att göra match efter match.

Det kanske inte blev som man tänkt men innan säsongen så tyckte iaf jag det var en väldigt bra värvning som fktiskt skulle utmana om förstaspaden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Carlo:
Finns nog få demontränare. Spelarmaterialet avgör... handlar om ha turen att finnas på rätt plats vid rätt tid. Och sen inte förstöra för mycket. Lex TJ 12/12. Lex Pecka med Markan m fl osv.
Kommentera