Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2165078

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: VAKNA! Det är C-More som sänder hockeyallsvenskan, där man för 249 kr får se hockeyallvenskan, SDHL och massor av annat. Majoriteten av alla Brynäsare lär spara 200 kr i månaden och fortsätta se Brynäs spela ishockey även i allsvenskan, gör man inte det var man aldrig Brynäsare från första början.

Det tänker iaf jag göra, om det nu skulle bli så illa! Det enda som lockar mig i SHL är Brynäs. I övrigt kan jag lika gärna se på hockeyallsvenskan. AIK, Modo, Timrå och Björklöven intresserar mig mer än Örebro, Linköping, Växsjö osv. Det är ändå Brynäs som är viktigast. Kan dessutom bli spännande att se laget vinna hockeymatcher, spela slutspel och förhoppningsvis kvala uppåt istället för att harva i botten och hamna in ingemansland.

OBS. Jag förstår den ekonomiska katastrofen om vi ryker, men om det skulle ske kommer jag stötta laget och fokusera på det positiva istället för att lägga mig ned och dö!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: Vadå VAKNA? Påstår jag nåt annat?

Säger bara att folk kommer att droppa av Cmore HELT, jag har hört tongångarna redan. Man ska inte tro att alla är lika fanatiska som vi i detta forum.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lesky:

Kan man alltså få ett billigare abonnemang på C More där bara hockeyallsvenskan och inte SHL ingår? Det låter mycket intressant i så fall.
Kommentera