Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2167978

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Enaranger: Många om och men där som ska inträffa. Du menar i princip att HV har chansen att slippa kval om dom går rent resten av serien. Du hör hur osannolikt det låter? Deras maxpoäng är 62, någon av Brynäs och IKO kan mycket väl landa högre än den poängen. Du beskriver ett väldigt, väldigt osannolikt scenario på ett sätt som att det är typ 50/50 att det kommer hända.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Skrubben: Instämmer, HV är rökta. Brynäs eller IKO gör dem sällskap. Alla siffror talar för det.

Ikväll låg vi ånyo runt 50 i Corsi%, vilket ofelbart innebär förlust innevarande säsong.
En Corsi% runt 35-40 innebär allt som oftast vinst!

Igelkotten rules!
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Skrubben:

Hur osannolikt det är att HV vinner sin hängmatch, plus slår Brynäs och Oskarshamn. Det får ju var och en avgöra. Men om det skulle ske. Då behöver HV bara ta två poäng fler än Brynäs och Oskarshamn i de övriga två omgångarna. Brynäs och Oskarshamn möts ju. Så ett av lagen kommer ta två eller tre poäng i den matchen. Det innebär att HV behöver ta 4 poäng på två omgångar. Om Brynäs och Oskarshamn förlorar den andra matchen. Visst HV måste ha några resultat med sig. Men så osannolikt som att HV helt är borträknade är det inte. De kommer i alla fall med största säkerhet slå alla lag på målskillnad, om de skulle hamna på samma poäng som ett annat lag.

För att ens ha en teoretisk möjlighet att undvika kval, så behöver HV ta 10 av 15 poäng. Eftersom 57 poäng är den lägsta poäng ett av lagen Brynäs och Oskarshamn kan få i slutpoäng (eftersom de möts inbördes).
Låst ämne