Brynäs IF

710621 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2168014


Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2021-03-18
Brynäs är en anrik förening med lång historia och många framgångar. Många med Brynäs ursprung har lirat och lirar i världens högsta ligan/or, många har representerat Sverige och vunnit medaljer. Brynäs ha det senaste 20 åren sakta men säkert tappat sin identitet, Brynäs har och inte är längre ett attraktivt förening att komma till, Brynäs har inga samma ambitioner och lägger krut på annat än det sportsliga vilket det syns på resultaten.
Campese utlovar 4 guld på 10 år, Dackell hamnar i stortsett på alla positioner i föreningen på kort tid, samma gubbar sparkas för att åter anställas, flera tränare får sluta med kort varsel, styrelsen är totalt handlingsförlamade, m.m. Snacka om Kalle anka nivå!

Något är tokigt uppe på Sätraåsen, något stämmer inte och det är något som sitter mycket djupare än så.

Igår kväll bläddrade jag ett par gånger mellan Brynäs och Leksand-Oskarshamns match och man såg väldigt tydligt skillnaden på Oskarhamns spel, man åkte med helt annan energi med tydliga mål och struktur. Man var inte sämre än Leksand. Det återstår några matcher men förlorar vi mot HV så tror jag att vi är körda och åker vi ur så kan det dröja många år innan vi är tillbaks.
Låst ämne