Brynäs IF

713000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2176918

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Om det är falanger i Brynäs ledning, Campese, PA och de andra tränarna mot ”det gamla gardet” (vilka det nu är) så kommer de aldrig att vika ned sig och erkänna vart vi är på väg. De enda som kan genomföra en förändring i så fall är styrelsen och jag tror inte de har modet att agera, de tror på säljaren Campese.

Jag tror tyvärr att vi kommer att drivas ner i HA på grund av handlingsförlamning, man vågar helt enkelt inte agera från styrelsen. Om vi behåller status quo kommer HV att ta oss i bäst av 7 fruktar jag, vårt spel funkar ju bevisligen inte nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
#33: Sparka C, PA och VS. In med Flygis och Ove. Flygis känner ju till HV.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
#33:
Abris har skrivit om det, Stisse har skrivit om det, Sanny skriver om det idag. Vill man inte tro på det, vilket man naturligtvis inte med automatik skall göra, så kan man ju se i vilket läge Brynäs befinner sig nu och hur skakig resan varit (till att börja med) de senaste åren.
Det fanns tex en positiv kraft (Bosse Bylunds stabiliserande påverkan på föreningen som ordförande var en nyckelfaktor) och ett lagbygge efter vägvalsårsmötet 2008 efter att vi säkrade SHL-platsen, men sen dog den ut efter guldet 2012. Brist på utveckling, fel personer rekryterades, fel personer slutade och så tappade föreningen fart. Det ser vi resultatet av nu.
Hur ser då vägen ut framåt? Ja, det behövs en ledare med samma stabila profil som Bylund till styrelsen. En person som står pall när det blåser och pekar ut riktningen och går före hur jävligt det än ser ut. Finns det såna personer? Ja, det gör det!
Det behövs en stabil operativ ledare som jobbar bra ihop med Styrelsens ordförande!
Har man löst de två viktiga rollerna finns det en grund att jobba vidare ifrån!
Har man idéer och förslag kring det, kontakta Valberedningen, deras uppgift är att omhänderta alla idéer som finns, bygga ett förslag på lämpliga personer som årsmötet skall ta ställning till.
Oavsett om det blir spel i högsta eller nästhögsta serien 21/22..
Kommentera