Brynäs IF

714040 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177822

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ja, jag lider med PA och VS. Jag har hela tiden försökt tro på dom. Men när de inte får laget att prestera mot ett FBK som inte har något att spela för – det var droppen. Känns som om hela föreningen kände blodsmaken i munnen där. Spelar vi på den nivån mot HV så ryker vi.

Josef och Nils kan vara rätt combo. Bröderna Abbott hade inte bevisat något utanför isen när de fick förtroende av Rögle. Det enda som oroar är att Campese scoutat dessa namn. Campeses fingertoppskänsla är inget jag känner mig trygg med. Oroar mig för att han tittar på fel saker. Lex Dackell. Men tänker vara positiv till motsatsen bevisats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dacke72: Detta är en helt nödvändig åtgärd för att försöka överleva kvalet. Det har både jag och andra varit inne på sen en tid.

Är det då enbart PA:s fel att vi hämnat här? Nej det tycker jag inte. Betraktat utifrån så verkar det som att varje ny tränare får köra sitt spelsystem bara om de ledande spelarna, med goda kontakter högre upp i föreningen, gått med på detta. Då är det inte konstigt att tränare efter tränare misslyckas i Brynäs oaktat tidigare meriter. Inte heller konstigt att en yttre betraktare har svårt att se några klara linjer i spelet heller.

Om inte föreningen ställer sig 100% bakom tränaren så kommer detta mönster att upprepas om och om igen.

Förmodligen så kommer vi få se ett helt annat spel nu när dessa ledande spelare fått sin vilja igenom vilket gör att jag känner en viss optimism inför kvalet. Men långsiktigt så måste detta mönster brytas.
Kommentera