Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2177829

Sv: A propósito de nada
dacke72: Detta är en helt nödvändig åtgärd för att försöka överleva kvalet. Det har både jag och andra varit inne på sen en tid.

Är det då enbart PA:s fel att vi hämnat här? Nej det tycker jag inte. Betraktat utifrån så verkar det som att varje ny tränare får köra sitt spelsystem bara om de ledande spelarna, med goda kontakter högre upp i föreningen, gått med på detta. Då är det inte konstigt att tränare efter tränare misslyckas i Brynäs oaktat tidigare meriter. Inte heller konstigt att en yttre betraktare har svårt att se några klara linjer i spelet heller.

Om inte föreningen ställer sig 100% bakom tränaren så kommer detta mönster att upprepas om och om igen.

Förmodligen så kommer vi få se ett helt annat spel nu när dessa ledande spelare fått sin vilja igenom vilket gör att jag känner en viss optimism inför kvalet. Men långsiktigt så måste detta mönster brytas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Petrov: Man undrar ju hur Brynäsledningen tänker. Att låta en tränare åka 50 mil, spela en betydelselös match mot Oskarshamn och sedan sparka honom med ett telefonsamtal med drygt 15-20 mil kvar av bussresan. Timingen är helt fel och skadar det lilla värdighet den här föreningen hade kvar.

Helt fine att sparka Andersson, men inte såhär sent och på detta sätt. Dom tilltänkta ersättarna är oxå så konstiga. Ekman känns inte som ett seriöst val, kompletteringen med Sjödin är däremot rimlig, men då som backtränare. Vad händer då med Holmqvist som sköter det nu?
Josef B är ett intressant namn som sportchef, men varför ska ha vara i båset? Med Sjödin, Honken och Ekman har man redan tre tränare?

Förövrigt pinsamt hur man hanterat Sundlöv. Inte snackat med honom på evigheter och man tar alla beslut över hans huvud. Alla framtida sportchefer tar notering.
Kommentera