Brynäs IF

713255 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2188211

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Håller med fullständigt, rimligt ändå att många inte alls förstår vad vi menar. Upp och nedflyttning är djupt rotat. Håller inte heller med om att det är tråkigare att gå på match om man inte riskerar nedflyttning. Visst ett lag som ligger avhakat i botten tappar ju fans förstås.

Men det går inte att driva ett jätteföretag när stora delar av omsättningen kan ryckas bort närsomhelst. Det funkar i de stora fotbollsligorna för där är storklubbarna så rika att de inte kan åka ur ens. Är ju typ fem lag som tävlar om pokalerna varje år..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Av olika anledningar har jag många bekanta som är amerikaner. Vissa är supportrar till NHL-lag, andra till AHL-lag. För dom är det inget konstigt med att inte kunna åka ur ligan, snarare tvärtom. Dom tycker det är en pervers idé att kunna åka ur och därmed inte kunna göra en långsiktig "rebuild" med unga spelare när man behöver göra det. Rent krasst har SHL väldigt stora TV-pengar, men man har ju det eftersom stora klubbar spela där. Det går hand i hand.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Tror säkert många förstår precis vad "ni" menar. Det behöver ju inte betyda att man håller med eller hur?
Kommentera