Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2194265

Sv: A propósito de nada
Huge: "Därför att spelarna i grunden är tillräckligt bra för att kunna lyfta sig om man får spela lite mer av det spel som vi såg under kvalserien, svårare är det inte."

Det spelet räckte för att besegra seriens sämsta lag, dessutom med otroligt små marginaler. Finns inget som tyder på att Brynäs ska bli bättre än så.

"Du utgår från att ett lag som tillfälligt spelat dåligt pga många olika anledningar och som inte behöver ha så mkt med materialet att göra, "

Och som den struts du är så verkar du glömma alla tidigare säsonger än den senaste.
Enligt dig så beror ju ALDRIG ligaplaceringen på materialet utan yttre omständigheter. På dig låter det som Brynäs haft en tillfällig dipp, så är det inte Brynäs är ett cementerat bottenlag.

"...per automatik kommer att uppträda likadant efterföljande säsong, även med nya tränare och ev lite nya spelideer. Du glömmer dessutom revanschlustan hos befintligt material, en nog så viktig del när det gäller möjligheten för spelarna att prestera bättre nästa säsong."

Men Brynäs har bytt tränare 5 säsonger i rad, med nästa i åtanke, och vi har tidigare inte sett en förändring i uppträdande (resultat) eller någon revanschlusta.

"hur kan det vara en fördel ekonomiskt med DITT förslag: bryta en massa kontrakt, tvingas betala för spelare vi inte har och samtidigt behöva värva dyra och bättre ersättare?"

Nu har jag aldrig skrivit att kontrakt ska brytas, snarare att det blir svårt i dessa tider. Däremot tycker jag inte att man ska förlänga ett enda av de utgående kontrakten och istället ta in nya bättre spelare.

"Så du tror inte att det finns nåt bättre än en redan förbrukad tränare, om man vill ha en lite annorlunda tränartyp än PA"

Nu var det ju du som ville ha tillbaka det spel vi hade innan PA och då var ju Sunken tränare. Du måste ju vara nöjd med honom eftersom du lobbar för att gå tillbaka till spelet vi hade innan PA.

Du lobbade ju för att man skulle ta in en förbrukad sportchef, i Sundlöv, så att ta in Sunken kan väl inte vara några problem i din värld heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Det spelet räckte för att besegra seriens sämsta lag, dessutom med otroligt små marginaler. Finns inget som tyder på att Brynäs ska bli bättre än så."

Det ojämnare och sämre spelet under grundserien räckte ändå för att flera gånger besegra både topplag och andra lag, så varför skulle då inte det förbättrade spel vi visade upp under kvalserien också kunna mäta sig med det motstånd vi slog under grundserien. Med det förbättrade spelet under kvalserien borde vi ju isf ha ännu större möjligheter att slå både topplag och andra lag, när vi t.o.m gjorde det med sämre spel grundspelet.

"Men Brynäs har bytt tränare 5 säsonger i rad, med nästa i åtanke, och vi har tidigare inte sett en förändring i uppträdande (resultat) eller någon revanschlusta."

Intressant.
Så du vill inte ha nån ny tränare nu då och helst ta tillbaka PA?
Eftersom det inte har funkat att byta tränare så ofta, menar jag....

"Nu var det ju du som ville ha tillbaka det spel vi hade innan PA och då var ju Sunken tränare. Du måste ju vara nöjd med honom eftersom du lobbar för att gå tillbaka till spelet vi hade innan PA."

Jag vill under rådande omständigheter och med tanke på att "experimentet" med PA/Stråhle av olika anledningar inte har blivit så lyckat, se ett mer traditionellt spelsätt likt det vi sett under kvalserien. Dvs ett spel som bl.a Sunkan ville spela men som av olika anledningar heller inte blev så lyckat.
Varför chansa på att ta tillbaka Sunkan när det inte funkade med honom, om det finns andra tränare som också har ett mer traditionellt hockeytänk och som inte innebär så stora förändringar jämfört med hur ex BomBom/Ekman vill spela?
Kommentera