Brynäs IF

713086 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2194323

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Det spelet räckte för att besegra seriens sämsta lag, dessutom med otroligt små marginaler. Finns inget som tyder på att Brynäs ska bli bättre än så."

Det ojämnare och sämre spelet under grundserien räckte ändå för att flera gånger besegra både topplag och andra lag, så varför skulle då inte det förbättrade spel vi visade upp under kvalserien också kunna mäta sig med det motstånd vi slog under grundserien. Med det förbättrade spelet under kvalserien borde vi ju isf ha ännu större möjligheter att slå både topplag och andra lag, när vi t.o.m gjorde det med sämre spel grundspelet.

"Men Brynäs har bytt tränare 5 säsonger i rad, med nästa i åtanke, och vi har tidigare inte sett en förändring i uppträdande (resultat) eller någon revanschlusta."

Intressant.
Så du vill inte ha nån ny tränare nu då och helst ta tillbaka PA?
Eftersom det inte har funkat att byta tränare så ofta, menar jag....

"Nu var det ju du som ville ha tillbaka det spel vi hade innan PA och då var ju Sunken tränare. Du måste ju vara nöjd med honom eftersom du lobbar för att gå tillbaka till spelet vi hade innan PA."

Jag vill under rådande omständigheter och med tanke på att "experimentet" med PA/Stråhle av olika anledningar inte har blivit så lyckat, se ett mer traditionellt spelsätt likt det vi sett under kvalserien. Dvs ett spel som bl.a Sunkan ville spela men som av olika anledningar heller inte blev så lyckat.
Varför chansa på att ta tillbaka Sunkan när det inte funkade med honom, om det finns andra tränare som också har ett mer traditionellt hockeytänk och som inte innebär så stora förändringar jämfört med hur ex BomBom/Ekman vill spela?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Men gud vad du babblar som den kappvändare du är..
..har du aldrig någon åsikt som du kan stå för?

Så hör skrev du bla i september:

”Det ev usla spel vi kommer att få se,kommer jag förmodligen ursäkta med att laget fortfarande är inne i den process som så småningom ska leda till att vi blir det stabila och jämna topplag som vi alla önskar att se.”

”Lägg till att det sannolikt tar minst EN säsong (om inte mer) att sätta ett tillräckligt stabilt grundspel för att på allvar kunna vara med och konkurrera om topplaceringarna på ett kontinuerligt sätt över tid.”

”Jag har ingen anledning att betvivla det han (läs PA) som yrkesbedömare säger om ca 5-6 år för att bli ett lag av ex FBK:s eller Frölundas kaliber när det gäller att hålla sig i toppen under lång tid.”

Enligt dig,
nu när PA är ute ur bilden ska vi då anse att ”processen” han arbete med är klar och vi börjar en ny sådan med ny sportchef, ny tränare osv eller är vi fortfarande i den där PA-processen som kan ta minst en säsong och upp till 5-6 säsonger för att bli ett topplag?
Kan du inte sammanfatta hur du ser på processen, den som självklart måste få ta tid - tom över en säsong innan det vänder med PA, inte fick behålla PA. För enligt dig måste ju PA ff ha varit i fas med processen då han kickades. Eller när specifikt var det inte längre ok att det blev dåliga resultat och processen skulle stoppas och PA kickas fast det var förväntat av dig?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blir det dessutom Bombom så har jag otroligt svårt att se att han ska in och pilla bland redan skrivna kontrakt. Finns ju dessutom stora emotionella band till hela denna gruppen som tillsammans löste kvalet. Så nej, jag tror helt enkelt inte kommer hända.
Kommentera