Brynäs IF

710626 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204587

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jag känner inte till Magnus Kangas sedan tidigare, men jag får förtroende för det han ser och det han belyser i media.

”– Det räcker inte bara med en ny styrelse. En ny styrelse måste visa med någon typ av handling att vi jobbar med frågeställningen som gör att vi kommer till bättre läge och det är framförallt aktiviteter och handlingar. Inte bara prat. Vi ska inte hamna där att vi får ett sånt klimat som det är just nu med brottsmål mot våra spelare, det är inte acceptabelt. Det kan vara så att det är otur att det är just två spelare som spelar i Brynäs eller så kan det vara ett resultat av den miljö man varit aktiv i som då gjort att man får vissa värderingar eller försvagar de sunda värderingarna. ”

Med detta sätt att tänka visar han att han inte sticker huvudet i sanden likt dagens ”strutsar” vilket bådar gott inför framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lultiger: Magnus är en av de mest handlingskraftiga chefer som jag har haft med att göra. Lyssnar noga vad man har att framföra och genomför ärenden snabbt och effektivt. Med andra ord, en chef som Brynäs har haft behov av under många år. Rösta på honom i årsmötet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lultiger: Att prata substanslöst var Campeses specialitet. Videomaterialet inför säsongen 19/20 ”revanschen” rekommenderas varmt om du vill bli riktigt illamående. En fullständigt skev självbild kompletterad med innehållslösa floskler.
Jag har sagt det förr - raset utför inleddes på allvar när Campese sparkade BZ....

Fyra guld på tio år!
Kommentera