Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2204608

Sv: A propósito de nada
lultiger: Magnus är en av de mest handlingskraftiga chefer som jag har haft med att göra. Lyssnar noga vad man har att framföra och genomför ärenden snabbt och effektivt. Med andra ord, en chef som Brynäs har haft behov av under många år. Rösta på honom i årsmötet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Måste säga att man generellt blir skeptisk när medlemmar sätter ihop en egen grupp. Men detta gäng verkar ha rätt erfarenheter både inom yrkeslivet och i Brynäs. Hoppas resterande styrelse ställer sina platser sina platser så hela det föreslagna gänget väljs in, känns inte bra med en delad styrelse.

Min största oro är att den gamla styrelsen tillsätter både klubbdirektör/sportchef/tränare och nya styrelsen får ärva personer dom inte anställde. Det bästa enligt mig vore att ge Cahling en tf roll tills nya styrelsen är på plats. Sedan får dom bygga sin organisation. Situationen är verkligen inte optimal men låt Bombom i största mån peka på namnen vi behöver och sen får Brynäs förhandla kontrakten. Sen kan nästa sportchef ta över när den anställds av nya styrelsen/klubbdirektören. Tränarfrågan är mer delikat, finns ingen bra lösning. Blir svåra förutsättningar för den som tar över.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Treklövern1912: Ska bli!
Kommentera