Brynäs IF

710637 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207301

Sv: A propósito de nada
Huss: Ber om ursäkt för att jag tolkade dig fel.

Först och främst, oavsett frågor så är det oroväckande att det helt plötsligt slutar att komma svar med frågor hängande i luften.

En viktig fråga för mig är hur brynäskanbättre och speciellt Magnus Kangas agerar om enbart delar och speciellt en minoritet väljs in i styrelsen. Kommer Magnus Kangas tappa sin motivation (igen) att driva frågor om det blir krångligt att rösta igenom beslut? Jag får bara svävande svar om att man vill att hela styrelsen byts ut även om jag direkt frågar om en möjlig situation som kan uppstå på årsmötet.

Har även gått in på andra frågor där jag försökt att ställa frågan utifrån hur styrelsen vill eller kan påverka samt hur man tänker sig att följa upp att man jobbar i rätt riktning. Svaren som jag får är bara i stil med "Man gör det dåligt nu, vi lovar att allt blir bättre" eller "Sveriges bästa junior spela för Brynäs".

Jag är övertygad om att nuvarande styrelse haft ambition att Brynäs ska vara bäst, man har inte lyckats, vad är det som säger att brynäskanbättre skulle göra det bättre? Valberedningens förslag på ny ordförande väntar jag spänt på, hoppas på ett väldigt bra förslag så att brynäskanbättre får anstränga sig för att få sina röster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Inget att be om ursäkt för 😉, var bara nyfiken.
Men har inte Kangas sagt i någon intervju att det bästa vore om hela styrelsen ställt sina platser till förfogande (givet förtroendekrisen) men att man får jobba utifrån scenariot att de som har mandat för nästa år sitter kvar?
Jag kanske missminner mig.
Jämförelser är alltid bra, håller helt med.
Vet bara att de senaste fyra åren under nuvarande ordf och del av styrelsen har inneburit en snöbollseffekt i misär.
Som du skriver har deras intentioner säkert varit goda (men mer än lovligt passiva) men som talessättet säger ”the road to hell is paved with good intentions”.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: En fråga är också hur mycket tid Magnus Kangas, om han blir vald, har tid att lägga på Brynäs. Han tillträder den 15 juli som fabrikschef på Mondi Dynäs (se länk). Ett sådant chefsjobb innebär väl nästan alltid långt mer en heltidsarbete - speciellt när man är nytillträdd. ...Och så Brynäs parallellt?
Kommentera