Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207326

Sv: A propósito de nada
#33: Men är inte läckan inom Brynäs bidragande orsak till att styrelsen är tyst? Som jag ser det är läckan till pressen den största anledningen till att Brynäs varumärke är skadat. Bland annat Hans Abrahamsson, Sanny Lindström och Niklas Wikegård satt tidigt på förstahandsuppgifter som inte borde vara kända utanför Brynäs. Detta långt innan "Berglund-gate". Fullt klart har brynäskanbättre gynnats av läckan. ...Och då frågar jag mig om det finns en koppling. Finns läckan i grupperingen kring brynäskanbättre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Konspirationsteorier på QAnon nivå, imponerande…
Du misstänker inte en viss SC då? Det är väl sannolikare en gäng medlemmar? Hur skulle en sådan gruppering gynnats av om laget åkt ur? Var den ens aktiv då? Varumärket blev väl främst skadad av att man lät PB spela? Resten handlar väl mest om oproffsighet i allmänhet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Sitter någon inom ”brynäskanbättre” i en position så att de har tillgång till det som läcktes? Sannolikheten att läckan finns inom nuvarande ledning känns större. Håller naturligtvis med om att ”brynäskanbättre” har gynnats men det är väl efter fullbordat läckage. Jag är övertygad att läckan finns inom nuvarande ”ledning”.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Ser att sannolikheten att det finns en koppling är ganska låg. Brynäskanbättre syfte är att avsätta den här styrelsen, alltså hen som läcker all information. Sen måste man inte gilla deras initiativ, men att de skulle egoistiskt förstöra för klubben för att få makten är en ganska galen konspirationsteori. Kan det inte bara vara så att grupp medlemmar tröttnade och engagerar sig för att få till förändring?
Kommentera