Brynäs IF

712158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207331

Sv: A propósito de nada
Malken: Konspirationsteorier på QAnon nivå, imponerande…
Du misstänker inte en viss SC då? Det är väl sannolikare en gäng medlemmar? Hur skulle en sådan gruppering gynnats av om laget åkt ur? Var den ens aktiv då? Varumärket blev väl främst skadad av att man lät PB spela? Resten handlar väl mest om oproffsighet i allmänhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Brynäskanbättre hade inget namn men började sondera terrängen i mars (se bifogad fil). Jag har inte på något sätt tagit ställning för någon stridande part. Det jag skulle vilja är att alla börjar prata med varandra och det är väl det konsulterna är där för att åstadkomma. Inte så tokigt tänkt kanske. ...Men visst har väl läckan underminerat för styrelsen? ...Och läckan har väl haft exakt det syftet? ...Och läckan har väl sannolikt velat gynna en annan part än styrelsen? Tycker inte det är att ha konspirationsteorier att fråga sig "varför".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Ja, det är ju mer troligt att läckan var någon eller några av de personerna som var inblandade i besluten. Men vissa har redan fått gå sedan dess så läckan är inte nödvändigtvis kvar.
Kommentera