Brynäs IF

713171 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2207379

Sv: A propósito de nada
Huss: Brynäskanbättre hade inget namn men började sondera terrängen i mars (se bifogad fil). Jag har inte på något sätt tagit ställning för någon stridande part. Det jag skulle vilja är att alla börjar prata med varandra och det är väl det konsulterna är där för att åstadkomma. Inte så tokigt tänkt kanske. ...Men visst har väl läckan underminerat för styrelsen? ...Och läckan har väl haft exakt det syftet? ...Och läckan har väl sannolikt velat gynna en annan part än styrelsen? Tycker inte det är att ha konspirationsteorier att fråga sig "varför".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Eller så har någon i styrelsen/vb läckt för att det skall se ut som det finns någon mullvad från andra sidan som ligger bakom. En klassisk dubbelbluff!
Skämt åsido, denna typ av information kan endast ett fåtal haft kännedom om. De som beslutade och senare genomförde det. Borde inte vara så svårt att ta reda på men det är just det som är så otroligt konstigt. Om nuvarande lednings fötroende skadats ytterligare genom en dylik läcka borde de inte gått till botten med det och åtgärdat det? Hade det varit en ren infomiss typ att de förbereder pressrelease som de lägger ut för tidigt så hade det varit känt. Nu är det bara tyst.
Så det intressanta är om någon av de styrelsemedlemmar som är kvar är ”läckan”, vad hindrar att det sker igen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: Läckan är antagligen någon i styrelsen alternativt någon Brynäsanställd på hög position. Att det läcker handlar antagligen om en gammal hederlig situation där folk skyller ifrån sig på varandra snarare än en konspirationskupp. Det har även varit ett konsekvent tema i intervjuer med Brynäsanställda att man har skyllt ifrån sig på varandra.
Kommentera