Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215155

Sv: A propósito de nada
Mickis: Tack för det, nu har vi sagt det mesta om det som hände innan årsmötet. Snart börjar säsongen och man bör blicka framåt. Det finns inget att hämta i att försöka skapa opinion mot Alcén för han är inte vald av oss medlemmar.

Vad vi kan göra är att ifrågasätta nuvarande styrelse om man inte löst bland annat klubbdirektör och sportchef fullt ut inom deras 100 dagars program. Här kan då sportchef ursäktas till viss del då man kan hävda att förra styrelsen försökt sätta käppar i hjulen för BKB i och med anställningen av Alcén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
magr: Personligen tvivlar jag på ”käppar i hjulet” scenariot. Tror snarare det är kopplat till den tondövhet, tunnelseende och inkompetens som präglade mycket av den förra styrelsens arbete. Man fick panik och ville visa handlingskraft inför årsmötet. Ergo Alcen. Sanslöst klumpigt och kortsiktigt av P-J och det är klart att det inte var vad en ny styrelse ville ha givet sitt 100-dagars program. Men nu är det som det är och programmet måste modifieras utifrån de nya förutsättningarna. Det blev inte ett 100 meters lopp utan 110 meter häck istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Har Alcén uttalat sig eller är det locket på där?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
magr: Dom har säkerligen några kandidater redan. Man har nog sonderat vilka som är intressanta.
Annars så är man ju 100 dagar efter innan man börjat..
Kommentera