Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2215164

Sv: A propósito de nada
magr: Personligen tvivlar jag på ”käppar i hjulet” scenariot. Tror snarare det är kopplat till den tondövhet, tunnelseende och inkompetens som präglade mycket av den förra styrelsens arbete. Man fick panik och ville visa handlingskraft inför årsmötet. Ergo Alcen. Sanslöst klumpigt och kortsiktigt av P-J och det är klart att det inte var vad en ny styrelse ville ha givet sitt 100-dagars program. Men nu är det som det är och programmet måste modifieras utifrån de nya förutsättningarna. Det blev inte ett 100 meters lopp utan 110 meter häck istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Uteslut heller inte rent maktspel. Om PJ skulle blivit omvald hade han som sportsligt ansvarig i styrelsen haft ”sin” sportchef kontrakterad under en lång tid. Dessutom trodde nog varken tidigare styrelse eller valberedning att BKB skulle ta samtliga tillgängliga platser. Det gamla gardet och valberedningen behövde bara vinna två av fem omröstningar för att nå majoritet i styrelsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Väntar med att säga något till allt satt sig men tror ju att tanken va att Alcens fokus inte kommer vara A-laget mer att han ska vara med och lära sig där med någon mer erfaren och sen ta över i framtiden
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Tro hur bra spelare vi får för Johans lön nästa säsong?
Eller sparar vi lönen och tar en junior som håller minst samma klass för en billig peng tro?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Ja det vore intressant att höra P-J:s kommentar live varför man tog detta genomkorkade beslut. Gissar att man började ana vart detta skulle barka hän och använde det som ett sista försök att locka till sig röster. Alternativ 2 är att bara se till att göra det så jävligt som möjligt det sista man gör.
Kommentera