Brynäs IF

711069 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2218583

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
LKV: Det trista med backsidan är att man har värvat 3 backar men ändå ligger +/- 0 på antalet spelskickliga backar, kanske till och med minus om man räknar att Ingman är skickligare än de nya utfyllnadskillarna. Genoway är säkert bättre än Billins, men det förändrar ju inte helhetsdynamiken. Hade behövts 2 spelskickliga backar istället för Mylläri och Bergman. Det finns redan defensiva kuggar i form av Bertilsson, Berglund och till viss del Nyberg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Peja:
Tror du kommer bli rätt överraskad av Bergman om du drar honom som en defensiv back. Visst han har inte varit någon vidare producernde back i sin karriär. Men han har mer hockey i sig och som jag brukar säga mera tounch än spelare som Ingman och Andersén. Det kommer du få se själv.

Sen har du ju rent av fel när du säger att Berra är en defensiv back. Visst att han har sina absoluta styrkor där. Men jag skulle vilja påstå att Berra är en av hela SHLs bästa två-vägs backar. Så mycket smartness som han besitter.

Berglund och Nyberg defensiva absolut.
Men sen har vi ju Bergman och Berra som två två-vägsbackar. Och Genoway, Björk och Hedberg som 3 offensiva. Mylläri har jag för lite kunskap om. Tror det är 50/50 om han blir kvar. Billigt iofs vilket kan öppna upp för en bättre forward ersättare för Bulan.
Kommentera