*/ ?>

Inlägg #2218585

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Peja:
Tror du kommer bli rätt överraskad av Bergman om du drar honom som en defensiv back. Visst han har inte varit någon vidare producernde back i sin karriär. Men han har mer hockey i sig och som jag brukar säga mera tounch än spelare som Ingman och Andersén. Det kommer du få se själv.

Sen har du ju rent av fel när du säger att Berra är en defensiv back. Visst att han har sina absoluta styrkor där. Men jag skulle vilja påstå att Berra är en av hela SHLs bästa två-vägs backar. Så mycket smartness som han besitter.

Berglund och Nyberg defensiva absolut.
Men sen har vi ju Bergman och Berra som två två-vägsbackar. Och Genoway, Björk och Hedberg som 3 offensiva. Mylläri har jag för lite kunskap om. Tror det är 50/50 om han blir kvar. Billigt iofs vilket kan öppna upp för en bättre forward ersättare för Bulan.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tror vi på flera nyförvärv?
Pettisbif: Jo, hoppas du har rätt om Bergman. Det är dock inte särskilt förtroendeingivande att skriva 2-årskontrakt med någon som har brutit kontrakt 2 år i rad.

Bertilsson är underskattad med pucken, men tycker ändå han har spelat sin bästa hockey tillsammans med Gunde och då var Gunde klart drivande i spelet med puck. Tror det passar Bertilsson bättre att spela andraviolen med pucken och fokusera mer defensivt. Och i powerplay är hans bössa för klen för att han ska utgöra ett hot, blir för uppenbart att han söker passen. Däremot klarar Bertilsson av att spela i ett puckförande lag, det klarar inte typ Andersén av.
+4
Kommentera