Brynäs IF

711070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2223020

Sv: A propósito de nada
Davey85: Finns så mycket som inte är bra så forsöker hitta de små ljuspunkterna, Gillar Veini's stil vill verkligen inte blockera pucken om han inte måste och blir tjurig och visar känslor även när han släpper in en kasse under försäsong vilket visar han verkligen vill vinna.

Dem hittar bättre lösningar för att ta sig ut ur zon än tidigare, även om dem fipplar till det ibland så finns det något att utveckla där

Gunler ser starkare och mer mogen ut

Kunde inte hålla mig från något negativt, men dem dumpar puckar i så dumma lägen, var 2 situationer speciellt idag jag tänkte på det, Birgersson gjorde det i andra och jag tänkte han måste vara trött och ska byta dumpar den ingen åker på den och Birgersson slöar ner och är 3:a på pucken, andra var Scott försökte finta sig in fleratalet gånger för att inte få någon alibiingång bara tappade inte pucken men hittade tillslut en medspelare vid blålinjen passar spelaren såg inte vem det var, vad gör spelaren drar ett slagskott ner i rundeln får halvträff så linköping får kontroll på pucken helt meningslöst
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Fanns annat bra också.
Brynäs backar använda fysiken för att få stopp på motståndarna vid blå, man hade tålamod i uppspelen, Genoway är en klar uppgradering av Billins, Hedberg har nämnts redan och Nyberg slog inget av sina obligatoriska vansinnespass. Men mot tempostarkare lag så kan det bli väl stabbigt bakåt med Bergman, Mylläri och Nyberg.
Forwardsmässigt så var det platt. Eklind såg lovligt trög ut i början men kom igång på slutet. Kvist ser mer ut att ha tagit ett steg tillbaka än ett fram. Molin hänger inte med när han spelar i de lägre checkinglinorna. Scott o Rödin har en låång bit kvar osv.
Gunler, Birgersson och Sallinen bäst framåt.
Med Olesen, Palve och Ljungkranz tillbaka lär Mannberg, Kvist och kanske Eklind hamna på bänken.
Oavsett det så behövs det ytterligare spets framåt som kan avgöra i de jämna matcher som är så viktiga att få med sig poäng ifrån.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Ja, vi har väldigt mycket att förbättra. Och som många är inne på, det behövs nytt blod till offensiven om detta ska lyfta ordentligt.
Kommentera