Brynäs IF

712986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2223039

Sv: A propósito de nada
Charles: Fanns annat bra också.
Brynäs backar använda fysiken för att få stopp på motståndarna vid blå, man hade tålamod i uppspelen, Genoway är en klar uppgradering av Billins, Hedberg har nämnts redan och Nyberg slog inget av sina obligatoriska vansinnespass. Men mot tempostarkare lag så kan det bli väl stabbigt bakåt med Bergman, Mylläri och Nyberg.
Forwardsmässigt så var det platt. Eklind såg lovligt trög ut i början men kom igång på slutet. Kvist ser mer ut att ha tagit ett steg tillbaka än ett fram. Molin hänger inte med när han spelar i de lägre checkinglinorna. Scott o Rödin har en låång bit kvar osv.
Gunler, Birgersson och Sallinen bäst framåt.
Med Olesen, Palve och Ljungkranz tillbaka lär Mannberg, Kvist och kanske Eklind hamna på bänken.
Oavsett det så behövs det ytterligare spets framåt som kan avgöra i de jämna matcher som är så viktiga att få med sig poäng ifrån.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: ” Forwardsmässigt så var det platt”

Jag tror inte du ska fokusera på farten på spelarna nu. Man ser att dom är nedtränade och har inte fart och ork just nu. Dom kan ha gjort det klassiska och kört en hård träning innan match. Farten kommer att komma.

Men det som oroar mig är deras passningar. För många chansningar. Slår passet lite för ofta dit dom tror eller hoppas att medspelare befinner sig. Träffar sällan bladet på lagkompisen vid kontringar. Bättre passningar i framtiden och vi bör slippa kval i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Härligt att läsa optimismen som plötsligt uppstått här inne. Det är verkligen så att förluster i försäsongsmatcher inte betyder någonting medan vinster som vanligt är viktiga.
Kommentera