Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2238455

Sv: Gameday
Zappaholic: Kan hålla med om att 6-1 inte speglade matchen, men samtidigt var det ett av lagen som klarade av att följa sin gameplan och ett av lagen som hade ett acceptabelt målvaktsspel. Det laget var inte Brynäs. Att målvakter har dåliga dagar är väl sånt som händer, men att utespelarna i match efter match inte har disciplin/tålamod/kunnande nog att följa gameplanen tycker jag är mer oroväckande. Det är alldeles för många spelare som tar dåraktiga beslut för att man ska ordna till det genom att bänka någon enstaka spelare.

Målvaktsproblemet går ju att lösa relativt enkelt genom att VV antingen spelar upp sig eller en värvning, problemet bland utespelarna är ju ett större och djupare problem.

Är även lite oroad för powerplay där Molin men också Patrik Berglund saknas. Man undrar hur lagbyggaren har tänkt där med de olika rollerna, jag har svårt att se hur man ska få ihop det om varken Danielsson eller Gunler ges en framträdande roll i den första uppställningen, särskilt eftersom Genoway är mer av en playmaker än skytt. Det är väldigt lätt för motståndarna att försvara slottet om Brynäs skytte inte utgör ett hot.
Kommentera