Brynäs IF

713507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2245484

Sv: A propósito de nada
Huge:
Ta inte detta fel som ett påhopp på personen ”Huge”.
Men jag tycker du är ganska osaklig i din kritik mot supportrars åsikter om lagbygget innan säsongen drog igång.
Jag anser att det var många som ifrågasatte lagbygget tidigt.

Bara för att Alcen och Erika inte värvat bättre så betyder det inte heller att de tyckt lagbygget var bra och de var nöjda. De har ju också sina begränsningar i sin möjligheter att agera. Till exempel utifrån budget.

Nog måste du väl med handen på hjärtat också tycka att förbättringsarbetet från ifjol till i år bör kritiseras?
Eller var och är du ärligt nöjd?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Min poäng är att det omöjligt för oss utomstående att sätta betyget "nöjd" eller "missnöjd" över hur insatt yrkesfolk har skött sig, när vi inte har nån insyn eller kunskap om vilka förutsättningar som ansvariga haft att ta hänsyn till.
Alcen och Erika kan ju ex ha gjort ett kanonjobb utifrån ekonomi, spelartillgång osv osv. Eller så kan dom ha gjort ett uruselt jobb, det vet varken du eller jag och då utgår jag ifrån att ingen av oss härinne har tillräckligt med insyn och kunskap för att kunna bedöma om man ska vara nöjd eller missnöjd.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu börjar det gunga lite i brynäs igen. Nya spetsspelaren blir inte spelklar innan 18 november. Vad hände där?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Huge får såklart svara för sig själv men tycker mig se två olika saker som ibland blandas ihop; 1) Kritik mot lagbygget som ju objektivt sett är extremt rimlig, 2) Kritik mot att nya styrelsen, Alcén mfl inte gjort mer. Det kan jag tycka inte alltid är lika rimlig kritik i och med att de har ärvt många kontrakt och varit här ganska kort tid, men såklart hade man hoppats på mer action från deras sida gällande truppen.
Kommentera