Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2245489

Sv: A propósito de nada
Stenis: Huge får såklart svara för sig själv men tycker mig se två olika saker som ibland blandas ihop; 1) Kritik mot lagbygget som ju objektivt sett är extremt rimlig, 2) Kritik mot att nya styrelsen, Alcén mfl inte gjort mer. Det kan jag tycka inte alltid är lika rimlig kritik i och med att de har ärvt många kontrakt och varit här ganska kort tid, men såklart hade man hoppats på mer action från deras sida gällande truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
BIF har lyckats få ordning på administrationen, nu när också en kock ingår i den innersta kretsen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Å andra sidan har jag inte sett en så här stor handlingskraft från den sportsliga ledningen sedan Bengtzéns dagar. Att vi analyserar svagheterna i laget, gör oss av med spelare, och sedan försöker värva nya spelare utifrån analysen man gjort. Hände aldrig under Sundlövs och Dackells dagar. Då sa man bara att truppen är som den är och det är inget man kan göra åt det.

Nu tror jag iofs att det är Manner som driver på att något behöver göras på spelarfronten. Han har till slut insett att spelskickligheten på backsidan är för dålig och att det är där vi måste spetsa till. Jag tror att han helt enkelt var för dåligt insatt i spelarmaterialets styrkor och svagheter under våren och försäsongen. Därav dom obegripliga värvningarna av Bergman och Mylläri, där man fyllde på med fler icke spelskickliga backar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Aaron Palushaj är ff ledig på marknaden, där har ni en som gör skillnad.
Kommentera