Brynäs IF

705130 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2253065

Sv: A propósito de nada
Ständig: Ja, och tror du inte att styrelsen stöttar nuvarande personal? Eller har du information om något annat?

Det var ju liksom självklart att alla dåliga kontrakt inte skulle brytas per automatik bara därför att kangas blev ordförande.

Något får gärna rätta om tidslinjen inte stämmer, men detta bör vara truppförändringarna sedan nya styrelsen kom in:

IN: Mylläri, Timashov, (Lindstein)
UT: P.Berglund, Nyberg, Mannberg

Jag menar att det är steg i rätt riktning och rimligt sett till förutsättningarna. Man får väl anta att klubbarna inte står på kö för att ta över spelare som Andrén och K.Berglund, och att det inte finns massvis med pengar att värva för efter förra säsongens enorma minusresultat. Däremot tycker jag att det var svagt av Boumedienne att inte lyckas göra sig av med någon inför säsongen och varför han förlängde med Sallinen förstår i.af inte jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
Sundlöv förlängde m Sallinen
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sandström skriver en riktigt kritisk artikel i gd under helgen (se länk, obs pluslåst)

Som dom flesta vet härinne så har jag varit kritisk till om Manners spel, med nuvarande trupp, kommer att leda till att Brynäs tar fler poäng än under PA.

Och tyvärr verkar det som att Sandström (och jag har rätt) Brynäs har snarlik statistik den här och förra säsongen. Man har tagit 3 poäng fler den här säsongen än förra efter 18 omgångar. Man har även släppt in färre mål än förra 63 mot 69 så där är en förbättring.

Samtidigt har man gjort färre mål framåt i år, 42 mot 46.

Lite oroande i sammanhanget är att Rödin spelade 35 matcher och Scott 25 under förra säsongen. Båda dessa herrar har spelat alla matcher nu och ändå har detta endast givit 3 fler poäng.

Återigen har Brynäs en oerhört svag andrakedja, ett ständigt problem i föreningen. Palve och Sallinen har varit inne på 5 respektive 6 mål framåt i 5 mot 5 totalt på hela säsongen. Det är såklart alldeles för dåligt.

Genoway är en stor flopp som är inne på mer än dubbelt så många bakåt som framåt.

Brynäs måste få in fler spelare för att verkligen bli bättre än förra året. Dima är en start men minst en till spetsforward och en ledande back måste in.

Annars har vi ett nytt kval att se fram mot i vår tyvärr
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vill lägga till Julius Bergman.

IN: Mylläri, Timashov, (Lindstein) + Bergman
UT: P.Berglund, Nyberg, Mannberg
Kommentera