Brynäs IF

713877 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2257593

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:
” Snacka om att ha en egen verklighetsuppfattning fylld med skev självbild”

Inte för att ta ställning eller provocera någon men mellan dina inlägg om att xbifx är ”omogen”, ”har skev självbild” osv så bevisade ju hen faktiskt sin poäng ganska så klart och tydligt om vi ska vara ärliga, så den verklighetsuppfattningen är inte så egen och skev som du vill ge sken av.

Jag är nog inne på Axelsons linje att en veckas avstängning är på sin plats.
Men då för båda!
För det bör även gälla zappoholic då hen envist kämpa för att få sista ordet också vilket blir spam med automatik och sedan slängde han sig med personangrepp vilket vi inte heller får göra.

Sen kanske även jag och Axelson borde stängas av då vi nu pratat moderering :-) men jag hoppas vi två slinker mellan fingrarna denna gång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis: Jag som trodde den här diskussionen var över men tydligen inte.

Det här tjatet om att få sista ordet blir lite larvigt. Man svarar ju när man blir tilltalad...men om du läser konversationen så är det inte jag som har sista ordet. Så det blir lite märkligt att anklaga mig att jag hela tiden måste ha sista ordet när skribenten i fråga ska bevisa sin tes genom att själv kämpa hårt för sista ordet. Vilket han också fick. I denna diskussion som så många andra.

Du får väl anmäla mina inlägg då, fyllda med spam, trollade och fruktansvärda personangrepp, så jag blir avstängd nån vecka eller två. Jag överlever nog det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis:
Men åter till hockeyn.

Tänk vad konstigt det är, en vinst och en övertidsvinst och man börjar längta efter hockeymatch på allvar igen.
Jag förstår Manners placering av Dima (eller jag tror iaf mig se en anledning till det) men jag skulle gärna se vad han kan göra mer tillsammans med Anton och Greg.
Sen vore det dumt att göra det nästa match om Olesen fått lite extra självförtroende med sig.
Kommentera