Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2257599

Sv: A propósito de nada
Stenis: Jag som trodde den här diskussionen var över men tydligen inte.

Det här tjatet om att få sista ordet blir lite larvigt. Man svarar ju när man blir tilltalad...men om du läser konversationen så är det inte jag som har sista ordet. Så det blir lite märkligt att anklaga mig att jag hela tiden måste ha sista ordet när skribenten i fråga ska bevisa sin tes genom att själv kämpa hårt för sista ordet. Vilket han också fick. I denna diskussion som så många andra.

Du får väl anmäla mina inlägg då, fyllda med spam, trollade och fruktansvärda personangrepp, så jag blir avstängd nån vecka eller två. Jag överlever nog det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic:
” Jag som trodde den här diskussionen var över men tydligen inte.. .. men om du läser konversationen så är det inte jag som har sista ordet.”

Nu ska ju inte vi två bråka eller nöta detta.
Det angår mig ju inte heller mer än att era inlägg känns irriterande och löjliga, samt tar upp plats här. Men nu använde du mig som verktyg för din härskarteknik och det hoppas jag få slippa.
”Sista ordet” klämde du ju in i ett privat inlägg på något sätt er emellan? Men om vi bortser från det då det inte går att bevisa så skrev du också sista spydigheten här inne riktad till xbifx. Det var ju det inlägget som jag besvarade. Så jag ser det som xbifx har rätt så här långt. Faktiskt! Din härskarteknik gör mig faktiskt lite småarg att läsa. Speciellt då du använder mina inlägg för att kunna utöva den.

Tack för mig i denna så onödiga diskussion!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Kämpa på.
Kommentera