Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2291249

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: "Ta dig en titt på organisationer som är framgångsrika över tid i SHL. Finns det någon form av kontinuitet i de klubbarna? Om det finns, i vilken form hittar du kontinuiteten?"

Jag håller med om att kontinuitet är något bra. För framgångsrika lag. Brynäs är inte ett framgångsrikt lag. Där behövs inte kontinuitet där behövs förändring och trendbrott.

Tycker du att man ska ge fortsatt förtroende nästa år till Sallinen, Danielsson, Molin, Pettersson, Berglund, Mylläri, Genoway och övriga med utgående kontrakt?

Vad exakt kommer Brynäs att tjäna på det? Annat än att cementera sig ytterligare i botten.

Kontinuitet i alla ära, men det måste väl vara viktigare att ställa ett bra lag på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nej, ingen av de du nämner behöver vi förlänga med, tycker jag. Som jag skrivit tidigare så anser jag att Palve och Scott var bra förlängningar medan du ansåg att de förlängningarna endast skulle cementera oss i botten. Där tycker vi väldigt olika.

Jag tycker att det är viktigt att behålla de spelare som tillför kvalité till laget även i framtiden. Det är det jag menar med kontinuitet. T ex Bertilsson, Dimashov, Palve, Scott och VV i målet t ex. Tycker de gör laget bättre. Även den unge backen, Lindstein ser ut att kunna bli riktigt bra. Kan vi få in unga spelare med rätt utvecklingskurva kryddat med några spetsspelare så kan laget bli betydligt slagkraftigare nästa säsong. Förhoppningsvis tillför Cibulskis spets till backarna, men jag kan för lite om honom för att uttala mig om det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
"Kontinuitet... förändring... trendbrott"
Hur många borde få gå för att få till ett trendbrott?
40-50-60-70% av nuvarande lag? Hur tänker du?

Viktigt att få till en balans mellan gammalt o nytt... därför tror jag det är bra att behålla rätt spelare om en lägre lön kan förhandlas fram!
Viktigt att va noga med nyförvärven... så bra spets som vi har råd med...
Kontinuitet... se till att hålla Manner på gott humör! Mycket viktigt där vi befinner oss och med vår historia av sparkade tränare!
Kommentera