Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2312744

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag hittar inte så många som vill köra vidare med i stort sett samma trupp. Det vore ju förödande för klubben. Tyvärr tror jag inte att det är ekonomiskt görbart att bryta massa kontrakt. Vi kommer nog ha de flesta spelare kvar, kryddat med förhoppningsvis riktigt bra nyförvärv. Säsongen efter det löper fler kontrakt ut, och vi kan fylla på laget med talanger och klasspelare.

Men jag kan för lite om möjligheten att bryta kontrakt, vad det kostar, och hur sånt löser sig när spelarna hittar nya klubbar. Det kanske går smidigt att lösgöra pengar, och då blir förstås möjligheten att värva fler nya spelare större.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det är efter den pågående säsongen en massa kontrakt går ut, inte efter nästa. Så det är nu chansen verkligen finns att bygga om. Nu är det upp till JAEG att leverera och för ledningen att visa vilka ambitioner föreningen har. Om man är nöjd med samma mellanmjölk eller siktar högre
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Behöver inte bryta några kontrakt när 14st kontrakt är utgående, tycker det borde räcka att ersätta 11-12 av dessa med andra spelare och samtidigt behålla Gunler samt VV och kanske genoway med en kraftig reducering på lönen.
Blir mycket spännande att se vad Alcén gör härnäst.
Kommentera