Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2313950

Sv: A propósito de nada
Skrubben: I Rödins fall är det väl främst hans assistpoäng som droppat, han har ändå gjort 17 mål i år vilket är den näst högsta siffran han producerat i sin SHL karriär (även om han med största sannolikhet hade gjort fler än 16 säsongen 15/16)

Lägg då till att man haft problem att hitta en tredjelänk till honom och Scott hela säsongen samt att vi har näst sämst PP i hela ligan.

Hittar man rätt med tredjelänk nästa år samt att PP landar in runt 23-25% så skulle det inte förvåna mig ifall Rödin studsar upp och gör 40-45 pinnar nästa säsong (vilket är i parti med hans bästa SHL säsonger)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Semic: Ser man det med väldigt positiva glasögon, ja då kan man resonera som du gör. Å andra sidan skulle jag påstå att årets Brynäs, som lag betraktat, är en oerhört mycket mer välfungerande lagmaskin än de två föregående säsongerna när Rödin hade ett klart högre poängsnitt.

Och angående tredjelänk så har det väl aldrig riktigt funnits en klockren sådan till Scott och Rödin på mycket länge. Så den faktorn borde vara försumbar när man jämfört denna säsong med de två föregående.
Kommentera