Brynäs IF

714125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2313960

Sv: A propósito de nada
Semic: Ser man det med väldigt positiva glasögon, ja då kan man resonera som du gör. Å andra sidan skulle jag påstå att årets Brynäs, som lag betraktat, är en oerhört mycket mer välfungerande lagmaskin än de två föregående säsongerna när Rödin hade ett klart högre poängsnitt.

Och angående tredjelänk så har det väl aldrig riktigt funnits en klockren sådan till Scott och Rödin på mycket länge. Så den faktorn borde vara försumbar när man jämfört denna säsong med de två föregående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Absolut Brynäs som lag har varit mer välfungerande i år jämfört med tidigare år, men det är samtidigt kanske den sämsta forwardsuppsättningen vi haft på flera år att då ändå trycka in 17 baljor är i mitt tycke imponerande.

Angående tredjelänk till Scott/Rödin så vet vi ju inte ifall tanken är att Scott ska centra samma kedja som Rödin spelar i, det vet vi först när alla pjäser är på plats. Men om vi utgår från att det är fallet så finns det ju inte heller något som säger att man inte kommer hitta rätt med tredjelänken denna gång.

Allt jag ville lägga fram är det faktum att ifall PP % går upp och man hittar en spetsforward (istället för Olesen/Molin) som kan gå på en kant med Rödin och Scott så kommer dom ha förutsättningarna för att höja sina poängsnitt jämfört med denna säsongen.
Kommentera