Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2317856

Sv: Slutspelet 2022
Silfverkroken: Han säger alltså officiellt att hans arbetsgivares anställda fuskar. Finns det ingen lojalitetsklausul i kontraktet som gör att man kan avskeda idioten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Mattson: Ska man vara petnoga så har han inte själv sagt eller skrivit det utan bara ”likeat” inlägg. Sen är det såklart ett extremt omoget beteende han visar upp. Jag förstår om han blev sur med tanke på sättet han blev entledigad förra säsongen. Men den frustrationen borde han ta ut på Campese och den förra styrelsen i så fall.

Nu har alla personer bytts ut, och ändå fortsätter han att, som det verkar, hata Brynäs. Med tanke på att han är avlönad av klubben så ser detta verkligen inte vackert ut. Om frustrationen beror på att vi höll fast honom när Malmö ville ha tillbaka honom, så hade han väl i så fall kunnat gå med på att självmant bryta kontraktet med Brynäs. Men det var han för snål för att vilja göra…
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Mattson: Tänkte med på detta. Känns som en chans för Brynäs att bli med Anderssons lön. Kan detta beteende vara acceptabelt från en ?anställd??
Kommentera